HVS SOFTWARE
Interactive Web Solutions

Over ons

HVS Software is gestart in 1998 door Hans van Spijker en ontwikkelde in eerste instantie voornamelijk maatwerk software voor Windows en MS-DOS applicaties.

In 2007 is de handelsnaam veranderd naar "HVS Software Interactive Web Solutions". Dit omdat het Internet dermate begon te groeien en de toegang tot Internet ook steeds sneller werd (ISDN, ADSL etc.) zodat een extra software discipline voor onze klanten noodzakelijk werd.

Wij zijn expert in het maken en onderhouden van websites en applicaties voor Internet of uw (afgeschermde-) Intranet. Tevens vernieuwen wij ook oudere Windows-, of Mainframe- software applicaties naar een nieuwe webbased omgeving.

Heeft u nog goed functionerende "oudere" software? Wij zetten het graag om naar een Internet applicatie.

Hans van Spijker geeft leiding aan een team van (software-) specialisten. Specialisten welke afhankelijk van het project of opdracht ingehuurd of betrokken worden.

Onze jarenlange ervaring in de Automotive-branche en Financial Services bij zowel autofabrikanten, auto-importeurs en lease- en financieringsmaatschappijen geeft ons een duidelijke kijk op veel zaken, processen en randzaken welke ook in uw branche of andere branches vaak voorkomen.