HVS SOFTWARE
Interactive Web Solutions

WordPress

Uw website en specifieke wensen maken wij geschikt voor WordPress 

Wat is WordPress precies?
WordPress is wereldwijd het populairste content management systeem (CMS), waarmee u heel eenvoudig een website kunt onderhouden en aanpassen. Meer dan 75% van de websites met een content management systeem draait op WordPress.

Of u nu een blog, een commerciele of informatieve website of een webshop wilt maken; met WordPress is het allemaal mogelijk. Zelfs grote bedrijven zoals CNN en eBay maken gebruik van WordPress.

Websites welke in WordPress zijn gemaakt kunt u eenvoudig zelf alle teksten, content, foto's bijhouden toevoegen en aanpassen.

HVS Software kan uw hele website inrichten, stylen en geschikt maken, waarna u er zelf mee verder gaat. Tevens kunnen wij extra wensen en functies in WordPress voor u programmeren! Bij vragen neem contact met ons op E-mail info@hvssoftware.nl

Wat is het voordeel van WordPress?
WordPress is niet voor niets het populairste content management systeem ter wereld; vergeleken met andere systemen heeft WordPress verschillende voordelen.

1. WordPress is gebruikersvriendelijk
Wat is de kracht van WordPress? Die zit voornamelijk in de gebruikersvriendelijkheid. Zonder enige technische voorkennis kunt u uw eigen website bijhouden én onderhouden. U hoeft geen ervaring te hebben met het wijzigen van teksten, het invoegen van afbeeldingen, en het toevoegen of verwijderen van webpagina’s. Ook is WordPress zoekmachinevriendelijk en kunt u er door middel van eenvoudige stappen voor zorgen dat uw website beter vindbaar wordt in Google (SEO)

2. WordPress biedt eindeloze design-opties
Voor de afwerking van uw website heeft u, naast het geraamte van de website, ook een design nodig. Het design (ook vaak thema of template genoemd) bepaalt de uitstraling van uw website; denk aan lay-out, kleurmogelijkheden, waar de afbeeldingen komen te staan, lettertype, etc. Met WordPress is er toegang tot duizenden designs in alle soorten en maten, waarvan vele gratis beschikbaar zijn. Zo zijn er bijvoorbeeld speciale makelaars- en fotografiedesigns. Zonder in de codes te hoeven duiken, kunt u uw website volledig naar eigen smaak inrichten. HVS Software beschikt over de nodige programmeer- en codeerkennis, zodat het ook mogelijk is om een bestaande template geheel naar uw wensen aan te passen.

4. WordPress is geschikt voor mobiele weergave
Websites worden tegenwoordig vaak bezocht via een smartphone of tablet. Wanneer u uw website met WordPress maakt, kan deze gemakkelijk geschikt gemaakt worden voor mobiele weergave (kleinere beeldschermen). De meeste WordPress-designs zijn namelijk responsive. Dit houdt in dat de website zich automatisch aanpast aan het apparaat waarmee de site opgevraagd wordt.